Klusmeester

Wie zijn wij?

Klusmeester is een klusorganisaties met een voortdurende focus op kwaliteit. Niet alleen gebeurt dat door zaken als training en aandacht voor detail, het is vooral de mentaliteit van de huidige ondernemers die een hoog kwaliteitsniveau waarborgt. Dit maakt Klusmeester misschien niet tot de allergrootste klusorganisatie in Nederland. Het zorgt er wel voor dat zij zich kunnen meten de met allerbeste.

Wij zoeken…

Als Klusmeester ben je franchisenemer. Je bent op de eerste plaats echter zelfstandig ondernemer. Hoewel er sprake is van voortdurende samenwerking in een netwerk, ben je zeker in staat om jezelf te motiveren en doelen te stellen. Klusmeesters kenmerken zich door hun voortdurende scherpte, hun gerichtheid op kwaliteit en uitstekende communicatie met hun opdrachtgevers.

Wij bieden…

Klusmeester zorgt voor ondersteuning bij het generen van klanten, promotionele activiteiten, administratie, financiering, coaching en training. Je blijft een zelfstandig klusbedrijf maar kunt een beroep doen op de vaardigheden van de organisatie. Zo biedt Klusmeester eerstelijns bedrijfskundige ondersteuning inclusief een opleiding in ondernemersvaardigheden.