Finovion

Wie zijn wij?

Finovion ( administratie-advies en accountancy ) biedt u een uitgekiend, bewezen en succesvol concept met alle benodigde systemen. Een professionele back-office met fiscale, administratieve en internet deskundigen zijn uiteraard deel van het pakket. Finovion biedt u een prima opleiding, hulp bij het werven van klanten en veel coaching en begeleiding. U werkt in uw eigen rayon met veel groeipotentieel en krijgt de mogelijkheid een meer dan uitstekend ondernemersinkomen te verwerven.

Wij zoeken…

Om de formule in Nederland verder uit te bouwen zoeken we ondernemers / controllers die een succesvol administratiekantoor dan wel accountantskantoor willen opzetten. Ook bestaande administratiekantoren/ accountantskantoren die onder de nationale paraplu van Finovion willen opereren zijn van harte welkom. De ondernemers die we zoeken zijn gedreven, ambitieus, pragmatisch, communicatief sterk, commerciële relatiebouwers, denken klantgericht en willen kwaliteit leveren. Zij hebben minimaal een administratieve HBO opleiding en ruime financiële ervaring. Natuurlijk hebben zij de financiële middelen om de opstart van hun bedrijf te kunnen financieren.

Wij bieden…

Finovion biedt u een uitgekiend, bewezen en succesvol concept met alle benodigde systemen. Internet boekhouding en een professionele back-office met fiscale, administratieve en internet deskundigen zijn uiteraard deel van het pakket. Finovion biedt u een prima opleiding, hulp bij het werven van klanten en veel coaching en begeleiding. U werkt in uw eigen rayon met veel groeipotentieel en krijgt de mogelijkheid een meer dan uitstekend ondernemersinkomen te verwerven.